Сетевой плеер Cambridge Audio AXN10 Luna Grey Network Player

Код: C11093K
26 419 грн
 
Частотний діапазон: 20 Гц – 70 кГц +0/-1 дБ, формат: 2.0, Bluetooth 5.0, WI-FI, DLNA, ЦАП: ESS SABRE ES9033Q, пульт ДУ, габарити (ВхШхГ): 75 х 430 х 305 мм, вага: 3.3 кг, колір: сірий

Сетевой плеер Cambridge Audio AXN10 Luna Grey Network Player

Звук найвищої якості, подається непомітно; Cambridge Audio AXN10 забезпечує мережеву потокову передачу світового класу в саме серце вашої системи.

Ідеальне знайомство з потоковою передачею музики
Якщо ви додаєте мережевий стример у свою Hi-Fi-систему, то Cambridge Audio AXN10 – чудовий стример для початку. Тонкий корпус підходить для більшості існуючих систем Hi-Fi, особливо якщо у вас вже є система серії Cambridge Audio AX. Управління здійснюється за допомогою платформи StreamMagic, а найкраща у своєму класі якість звуку гарантується потужним ЦАП ESS Sabre та ноу-хау електроніки Cambridge Audio.

StreamMagic Gen 4 - серце відмінної музики
Новий модуль і програмне забезпечення StreamMagic Gen 4, що розробляється більше десяти років, займають центральне місце в цьому потужному стримері. Забезпечуючи ідеальне поєднання безкомпромісної якості звуку, абсолютної стабільності сигналу та інтуїтивно зрозумілого управління додатками, це одна з найкращих потокових платформ у світі

Ваш вибір музичного сервісу – у кращому вигляді
AXN10 сумісний не тільки з широким спектром базових музичних сервісів за підпискою, але і з потоковою передачею музики преміум-класу у форматі Hi-Res. Spotify Connect, Tidal, Deezer і Qobuz інтегровані (може знадобитися преміум-акаунт) для кращого розмаїття та якості музики.

Стрім свій шлях
Незалежно від того, чи ви є шанувальником Apple або Android, у AXN10 є система для вас. Apple AirPlay 2 і Chromecast від Google дозволяють підключитися до екосистем Apple і Google, що робить цей програвач мережею невід'ємною частиною вашої системи. Крім того, для швидкого та простого вирішення з'єднайте Ваш пристрій Bluetooth.

Радіо – у дусі 2020-х
Завдяки вбудованому інтернет-радіо, AXN10 виводить радіо на новий рівень. Завдяки підтримці MPEG-DASH і, звичайно ж, високоякісній аудіоелектроніці радіо часто звучить на кілька щаблів краще, ніж DAB. Більш того, велика кількість радіостанцій по всьому світу залишає традиційні FM- і DAB-радіо важко конкурувати. Вам також не потрібно турбуватися про доступ до улюблених станцій (або списків відтворення). Завдяки чотирма передустановками на передній панелі виклик станцій стає максимально простим.

Потокова передача всієї збереженої музики, включаючи файли високої роздільної здатності
Завдяки сумісності з UPnP (Universal Plug n 'Play) цей універсальний плеєр легко підключити до домашньої мережі та виконувати потокову передачу з NAS, жорсткого диска, ПК або ноутбука. AXN10 підтримує широкий спектр файлів, включаючи багато форматів високої роздільної здатності. Підтримуються формати ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD512, WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+ та OGG Vorbis, що робить цей стример дуже гнучким.

Підключіть збережену музику
Якщо у вас є музична колекція, що зберігається на USB-накопичувачі, AXN10 також відтворює її. Завдяки сумісності з файлами Hi-Res FLAC це чудовий спосіб відтворювати улюблену музику найвищої якості без необхідності зберігати полиці з носіями.

Підключається до всіх
Незалежно від того, аналогова у вас система чи цифрова, AXN10 легко підключається. Простий вхід AUX для фонокорректора — це все, що вам потрібно, щоб перетворити існуючу Hi-Fi-систему на складну потокову передачу. Як альтернативу використовуйте коаксіальні або оптичні цифрові виходи для зв'язку з AVR або цифровим підсилювачем.

Стриманий дизайн
Якщо ви вже знайомі із серією Cambridge Audio AX, дизайн AXN10 вас переконає. Тонкий, вигнутий корпус та відмінне металеве оздоблення відмінно поєднуються з існуючими продуктами AX. Однак, навіть якщо у вас немає продуктів серії AX, мінімалістський дизайн AXN10 є чітким та класичним, що робить його розумним доповненням до будь-якої системи Hi-Fi.

Забезпечте кращу потокову передачу музики за допомогою Cambridge Audio AXN10.

Характеристики Cambridge Audio AXN10 Luna Grey Network Player
  • Потужність: Максимальне споживання потужності: 20 Вт. Енергоспоживання в режимі очікування <0,5 Вт
  • Частотний діапазон: 20 Гц – 70 кГц +0/-1 дБ
  • Підтримувані формати: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
  • Бездротове підключення: Bluetooth 5.0 A2DP/AVRCP з підтримкою SBC та AAC; WI-FI дводіапазонний Wi-Fi 5 2,4/5 ГГц
  • ЦАП: ESS SABRE ES9033Q
  • Входи: Ethernet, роз'єм USB (накопичувач), Wi-Fi, Bluetooth
  • Виходи: лінійний вихід (незбалансований), цифровий вихід (коаксіальний та оптичний)
  • Ethernet: IEEE 802.3 10 Base-T або 100 Base-T
  • Колір: Сірий
  • Вага, кг: 3,3
  • Габарити (ВхШхГ), мм: 75 х 430 х 305
Отзывы о товаре Cambridge Audio AXN10 Luna Grey Network Player
ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ