Музыкальный центр Aiwa MSBTU-500

Код: MSBTU500
7 769 грн
 
Двосмугова акустика, CD-програвач, AM/FM-тюнер, USB-плеєр, Bluetooth, пульт ДК, евалайзер, вихідна потужність: 50 Вт, габарити (Ш х В х Г): 270 х 116 х 247 мм (основний блок), 154 х 231 х 275 мм (колонка), вага: 6,1 кг

Музыкальный центр Aiwa MSBTU-500

Аудіосистема Aiwa MSBTU-500 розвиває вихідну потужність 50 Вт і здатна якісно озвучити кімнату середніх розмірів. Модель має все необхідне для прослуховування музики з різних джерел і має гарні можливості для підключення зовнішніх пристроїв. Наявність двох окремих колонок дозволяє отримати в кімнаті прослуховування справжній стереозвук із натуральною розстановкою образів.

Центральний блок системи має лаконічно оформлену фронтальну панель із симетричним розміщенням основних органів управління. У центрі знаходиться великий дисплей, а під ним розташований лоток CD-плеєра. Блок навігаційних кнопок зліва керує відтворенням композицій, а також встановлюватиме режими роботи MSBTU-500 через меню. Ручка праворуч від дисплея регулює гучність звуку. Повне керування всіма функціями системи можливе з пульта, що входить в комплект.

Крім компакт-дисків система може відтворювати файли з флешок, USB-роз'єм для яких також встановлений на передній панелі. Це ж гніздо дозволяє заряджати акумулятор сумісних пристроїв. Ще одним вбудованим джерелом музики Aiwa MSBTU-500 є AM/FM-тюнер. У ньому передбачено систему автосканування ефіру для пошуку станцій та пам'ять на 40 станцій. Завдяки ефективній антені забезпечується якісний та стабільний прийом сигналу навіть у складних міських умовах. Для відтворення композицій з мобільних пристроїв можна скористатися Bluetooth версією 5.0, що працює на відстані до 10 метрів.

У моделі передбачено налаштування характеру звучання за допомогою DSP, що має чотири режими еквалізації. Aiwa MSBTU-500 має два входи для зовнішніх джерел сигналу. Один з них є роз'ємом mini-jack і знаходиться на фронтальній панелі, а інший, на RCA-гніздах, розташований ззаду. До системи через гніздо mini-jack можна підключити навушники. Модель комплектується двосмуговою акустикою Hi-Fi-класу, виконаною на якісних динаміках і забезпечує наполегливе звучання з переконливими басами..

Характеристики Aiwa MSBTU-500

Общие

Тип акустики:Муз. центры и минисистемы
Описание:Моторизований лоток для компакт-дисків з кількома форматами відтворення: CD, CD-R, CD-RW та CD-MP3.
Цвет:Чёрный
Воспроизведение:CD, FM - радио
Беспроводные технологии:Bluetooth
Комплектность:Центральный блок + 2 колонки
Страна (Главный офис):Японія

Мощность

Мощность акустики:50 Вт
Количество каналов:2

Входы/выходы

Входы/выходы:USB, выход на наушники, Mini-Jack 3.5 мм (AUX вход)

Подробнее о разъемах

USB:1 шт
выход на наушники:Mini-jack 3.5 мм
Mini-Jack 3.5 мм (AUX вход):1 шт

Оснащение

Функции/возможности:Пульт ДУ
Питание:от сети

Технические характеристики

Количество полос:2

Корпус

Материал корпуса колонок:пластик

Физические характеристики

Габаритные размеры акустики:154 х 231 х 275 мм (колонка)
Габаритные размеры центрального блока:270 х 116 х 247 мм
Вес:6.1 кг
Отзывы о товаре Aiwa MSBTU-500